Professional

Custombuild

Roughneck Marine biedt u toegang tot uw droomboot. Alleen u en de mensen met de expertise van Roughneck zorgen dat er boten worden gemaakt met uw specifieke doelen. Alle modellen worden custombuild gebouwd, dit heeft er voor gezorgd dat diverse Nederlandse maar ook buitenlandse overheidsinstellingen inmiddels de weg naar Roughneck weten te vinden. Zo kiest de Waterpolitie voor de bekende Roughneck kwaliteit. In dit geval is de eindgebruiker vaak de gehele dag op het water en hierdoor is comfort erg belangrijk. Vervolgens kijken wij goed naar het welzijn van de eindgebruiker. Om dit comfort te garanderen werken wij samen met Ullman Seats. Ullman Seats levert geveerde stoelen, welke speciaal zijn ontworpen door Johan Ullman. De stoelen zorgen voor meer dan 76% minder impact op het lichaam. Deze stoelen in combinatie met ons hull en console concept zorgen ervoor dat steeds meer professionals kiezen voor Roughneck.
 

De
professionals

Door de jaren heen hebben wij voor vele organisaties boten ontworpen en gebouwd. Wie weet kunnen wij uw bedrijf binnenkort wel toevoegen aan onderstaande organisaties. Een kleine opsomming van organisaties waar we momenteel aan leveren: Duitse reddingsmaatschappij, Duitse waterpolitie, Seapoort Groningen, Waterpolitie, Nederlandse Brandweer en Staatsbosbeheer. Niet alleen overheidsinstanties hebben ons gevonden, u vindt ons ook tijdens de beroemde Volvo Ocean Race en tijdens de befaamde J Class zeilwedstrijden.

Kwaliteit

Waarom professionals kiezen voor een Roughneck: Nederland staat bekend als jachtbouwland, doordat men weet hoe hier de boot wordt gebouwd. De polyester rompen worden middels het hand lay up principe gebouwd. Elke hull wordt geheel met de hand gebouwd, met passie voor het product Roughneck. De kenner weet dat dit garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig product. Roughneck werkt samen met de beste toeleveranciers in de botenwereld, we stellen dan ook de hoge kwaliteitseisen. Deze leggen we aan ons zelf op. Voordat een Roughneck aan de eindgebruiker wordt gepresenteerd zijn er verschillende kwaliteitschecks uitgevoerd. Hierdoor kunnen we onze hoge CE keuringen waarborgen. Daarnaast is het een groot voordeel dat al onze modellen in een zeecontainer wereldwijd kunnen worden vervoerd.