Roughneck 1010 outboard

Wij vroegen onze klanten wat er zo goed is aan onze Roughneck 1010.
En wat er word gezegd over onze 1010 maakt ons trots hij word geroemd om, dat hij bij alle snelheden een veilig gevoel geeft ook met 130 km per uur blijft hij een veilige en stabiele boot. Of het nou met vlak water is of met golven is de Roughneck 1010 geeft het juiste gevoel en dat is veiligheid en dit resulteerd is comfort. Zoals alle Roughnecks word ook de 1010 outboard geheel custom build hierdoor is er geen boot het zelfde of het nou een chase boot is die standby bij een groot zeilschip ligt of een super de luxe uitvoering van geheel carbon alles is mogelijk.

De doelstelling was om een 10-meter Rib te maken die qua functionaliteit en design met kop en schouder boven de concurrentie zou uitsteken.We kunnen duidelijk zijn: dat is gelukt! De naval architect Frank Mulder van Mulder Design bekend van de meest extreme onderwaterschepen heeft het ontwerp tot in de puntjes verzorgd. Door gebruik te maken van de laatste computer programa's was tijdens meerdere simulaties al gebleken dat deze boot vaar eigenschapen zou krijgen waar de concurentie niet aan zou kunnen tippen

 
Specificaties
ength10.10 m
Beam3.06 m
Weight1600 kg
Propulsionsingel or dubbel Outboards
Max. speed80 knots
Technisch

Roughneck 1010 outboard

Fuel capacity from 600 liter
ConstructionGRP Hand Lay Up
Hull design2 Stepped hull VFI
Deadrise25 degree
ClassificationCE - B
BuilderRoughneck Marine

Contact over de Roughneck 1010 outboard

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.