Roughneck 1010

Where style meets comfort; stijlvol en comfortabel.

De 8-meter Roughneck Rib is zo goed ontvangen dat wij op aandringen van onze Europese klanten hebben besloten om ook een 10-meter uitvoering te ontwikkelen. Doelstelling was om een 10-meter Rib te maken die qua functionaliteit en design met kop en schouder boven de concurrentie zou uitsteken.We kunnen duidelijk zijn: dat is gelukt! De naval architect Frank Mulder van Mulder Design heeft weer een huzarenstukje afgeleverd! Het is weer een echt herkenbare Roughneck geworden; het design waar al heel veel watersportliefhebbers voor vielen. Of het nu gaat om de open versie of de cabin-versie, voorzien van inboard of outboard; het zijn stuk voor stuk stijlvolle Roughnecks met fantastische vaareigenschappen. 

De indelingsmogelijkheden voor deze 10 meter Rib zijn bijna oneindig. De cabin-versie wordt zelfs met een volledig tweepersoonsbed en een zithoek geleverd! Naast het stijlvolle design en het comfort kiest u deze boot natuurlijk ook gewoon vanwege zijn prestaties.
Specificaties
Length10.10 m
Beam3.06 m
Weight1600 kg
PropulsionInboards or Outboards
Max. speed132 km/h
Technisch
Fuel capacity600 liter
ConstructionGRP Hand Lay Up
Hull design2 Stepped hull VFI
Deadrise25 degree
ClassificationCE - B
BuilderRoughneck Marine

Contact over de 1010

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.