Dit is de ultieme offshore performance Rib. Bij het ontwerp van deze Rib lag het accent op pure snelheid en handling op ruwe zee. Wij wilde een Rib bouwen die onder de meest zware omstandigheden maximale prestaties kon leveren. 

Na uitvoerige tests op onder andere ruige zee is het gelukt om de ideale verhoudingen voor de ultieme offshore performance Rib met een lengte van minder dan 6,5 meter te bepalen. Alle kennis en ervaring van de designers hebben geresulteerd in de Roughneck 636 VFI, die bestempeld wordt als de best hanteerbare Rib in 
zijn klasse. 

Mede door het gebruik van een enkele stepped deep V hull van 24 graden heeft men een uitzonderlijk snelle en goed hanteerbare rib weten te ontwerpen. Als race uitvoering heeft de 636 vele prijzen gewonnen maar ook heeft de 636 zijn weg gevonden bij de vele overheids instellingen in Nederland en Duitsland zovaart de nederlandse politie en brandweer met costum made 636'en op de nederlandse wateren. 

De 636 VFI is in verschillende uitvoeringen leverbaar. De basis wordt gevormd door een vlak dek dat voorzien is van een inbouwtank van 100 liter.Onder het voordek zit standaard een opbergruimte, als optie kan worden gekozen voor een achterbak welke ervoor zorgt dat er geen water in de boot komt wanneer men van hoge snelheden naar stilstand gaat. Daarnaast kan er voor gekozen worden om een achterbank te plaasten.
deze word geintrgeerd in de romp en tube.
 
Specificaties
Length6.36 m
Beam2.25 m
Weight400 kg
PropulsionOutboard
Max. speed110 km/h
Technisch
Fuel capacity140 liter
ConstructionGRP Hand Lay Up
Hull designStepped hull VFI
Deadrise24 degrees
ClassificationCE - B/C
BuilderRoughneck Marine

Contact over de 636

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.