Roughneck 808

Leisure / Sport

De Roughneck 808 VFI is een Rib met diverse titels op zijn naam als het om snelheid gaat. Toch is het niet alleen de snelheid wat hem zo speciaal maakt. Hij wordt ook geroemd vanwege de uitstekende vaareigenschappen. Deze boot kan in diverse uitvoeringen geleverd worden. De verschillen vindt u terug in de indeling van de boot. Of u nu lekker wilt cruisen of een serieuze Rib race wilt winnen; deze Rib is een overall performer. 

De Rib is voorzien van een dubbel stepped deep V hull met een hoek van 25 graden aan de transom. Dit zorgt ervoor dat de boot zeer snel in plane komt, veel sneller accelereert en een hogere topsnelheid heeft. Met een 225 PK 4 takt motor is een snelheid haalbaar van boven de 100 kilometer per uur. Gaat u voor nog meer power; dan kan deze Rib met maximaal 300 pk worden uitgerust. 

De 808 heeft een inbouwtank van 240 liter die netjes in de vloer is weggewerkt. Aan de voorzijde van de boot zitten twee opbergruimtes: de voorste is een ankeropbergluik het achterste dient om al uw overige spullen netjes in op te bergen. Aan de achterzijde vindt u een ruime bank met daaronder een grote opbergruimte.
Specificaties
Length8.08 m
Beam2.80 m
Weight1.000 kg
PropulsionOutboard(s)
Max. speed125 km/h
Technisch
Fuel capacity240 liter
ConstructionGRP Hand Lay Up
Hull design2 Stepped hull VFI
Deadrise25 degree
ClassicifacitonCE - B/C
BuilderRoughneck Marine

Contact over de 808

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.