Tenders

VFI staat voor Ventilated Flow Interrupter, oftewel stepped hull. Deze stepped hull is een uniek vormgegeven bodemprofiel, waardoor u als booteigenaar in staat bent om veel betere prestaties neer te zetten dan anderen met een vergelijkbare Rib van dezelfde lengte. Deze VFI technologie hebben wij toegepast op al onze Ribs. 

Niet elke “step” in een bodem geeft de juiste vaareigenschappen. Dit vergt een uitstekend inzicht in waterbeweging en bootdesign. Dat wij deze techniek tot in de perfectie beheersen blijkt wel uit de enorme internationale waardering die de afgelopen jaren is uitgesproken over onze producten.

464
Superjacht tender in pocket formaat

464

Met de Roughneck 464 zijn we er in geslaagd om alle kwaliteiten van zijn grotere broers samen te brengen in een compacter model. Denk hierbij aan laag brandstof verbruik en hoge snelheden behalen met relatief laag vermogen. Daarnaast is de Roughneck 464 ondanks zijn formaat ook zeer comfortabel.
Lees verder
555
’s werelds snelste 5,5 meter productierib

555

De Roughneck 555 VFI schreef meteen tijdens z’n introductie al geschiedenis. Deze Rib werd uitgeroepen tot ’s werelds snelste 5,5 meter productierib. Tot de dag van vandaag is het geen enkele Rib in deze klasse gelukt om met een 70 pk outboard motor en twee passagiers in de boot, een snelheid van 39 knopen te halen.
Lees verder
636
de ultieme offshore performance Rib

636

Dit is de ultieme offshore performance Rib. Bij het ontwerp van deze Rib lag het accent op pure snelheid en handling op ruwe zee. Wij wilde een Rib bouwen die onder de meest zware omstandigheden maximale prestaties kon leveren.
Lees verder
808
Stijlvolle racer

808

De Roughneck 808 VFI is een Rib met diverse titels op zijn naam als het om snelheid gaat. Toch is het niet alleen de snelheid wat hem zo speciaal maakt. Hij wordt ook geroemd vanwege de uitstekende
Lees verder
1010
Stijlvol en comfortabel

1010

De 8-meter Roughneck Rib is zo goed ontvangen dat wij op aandringen van onze Europese klanten hebben besloten om ook een 10-meter uitvoering te ontwikkelen. Doelstelling was om een 10-meter Rib te maken die qua functionaliteit en design met kop en schouder boven de concurrentie zou uitsteken.
Lees verder