Roughneck 1010

Where style meets comfort; stijlvol en comfortabel.

Roughneck 1010

Where style meets comfort; stijlvol en comfortabel.

De 8-meter Roughneck Rib is zo goed ontvangen dat wij op aandringen van onze Europese klanten hebben besloten om ook een 10-meter uitvoering te ontwikkelen. Doelstelling was om een 10-meter Rib te maken die qua functionaliteit en design met kop en schouder boven de concurrentie zou uitsteken.We kunnen duidelijk zijn: dat is gelukt! De naval architect Frank Mulder van Mulder Design heeft weer een huzarenstukje afgeleverd! Het is weer een echt herkenbare Roughneck geworden; het design waar al heel veel watersportliefhebbers voor vielen. Of het nu gaat om de open versie of de cabin-versie, voorzien van inboard of outboard; het zijn stuk voor stuk stijlvolle Roughnecks met fantastische vaareigenschappen.

De indelingsmogelijkheden voor deze 10 meter Rib zijn bijna oneindig. Wij kunnen deze boten voorzien van bijna alle denkbare opties. De cabin-versie wordt zelfs met een volledig tweepersoonsbed en een zithoek geleverd! Maar naast het stijlvolle design en het overdadige comfort kiest u deze boot natuurlijk ook gewoon
vanwege zijn prestaties . Het zal dan ook niet lang duren voordat ook de 10 meter Roughneck Rib weer in de prijzen valt door deze unieke combinatie van eigenschappen.
Specificaties
Lengte
636 cm
Breedte
225 cm
Gewicht
400 kg
Technisch
Motor
max. 150pk
Inbouwtank
vanaf 100 Liter
Diepv
25 deadrise
Materiaal
Hypalon
Steps
1
CE
B

Contact over de 1010

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.
Bedankt, uw e-mail is verzonden. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Error: Er is iets foutgegaan tijdens het versturen. Probeer het nogmaals