Roughneck 636

Leisure / Sport

Dit is de ultieme offshore performance Rib. Bij het ontwerp van deze Rib lag het accent op pure snelheid en handling op ruwe zee. Wij wilde een Rib bouwen die onder de meest zware omstandigheden maximale prestaties kon leveren.

Na uitvoerige tests op onder andere ruige zee is het gelukt om de ideale verhoudingen voor de ultieme offshore performance Rib met een lengte van minder dan 6,5 meter te bepalen. Alle kennis en ervaring van de designers hebben geresulteerd in de Roughneck 636 VFI, die bestempeld wordt als de best hanteerbare Rib in
zijn klasse.

Mede door het gebruik van een enkele stepped deep V hull van 24 graden heeft men een uitzonderlijk snelle en goed hanteerbare rib weten te ontwerpen.

De 636 VFI is in verschillende uitvoeringen leverbaar. De basis wordt gevormd door een vlak dek dat voorzien is van een inbouwtank van 100 liter.Onder het voordek zit een opbergruimte.
Specificaties
Lengte
636 cm
Breedte
225 cm
Gewicht
400 kg
Technisch
Motor
max. 150pk
Inbouwtank
vanaf 100 Liter
Diepv
25 deadrise
Materiaal
Hypalon
Steps
1
CE
B

Contact over de 636

Heeft u een vraag of opmerking over dit model? U kunt dan gebruik maken van onderstaand formulier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.
Bedankt, uw e-mail is verzonden. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Error: Er is iets foutgegaan tijdens het versturen. Probeer het nogmaals